HARTEN3
Training en Ontwikkeling

LVAK Training Aandachtsfunctionaris


Kitty, Gemeente Rotterdam
De training heeft mij inzicht geboden in de rol en taken van de aandachtsfunctionaris en wat nodig is om de meldcode goed te implementeren in de organisatie. Er was een goede afwisseling tussen theorie en (de vertaalslag naar) de praktijk, met voldoende ruimte voor eigen inbreng, ervaring en casuïstiek. De trainers van Harten3 zijn deskundig, brengen de materie duidelijk over en spelen goed in op de inbreng van de deelnemers. Het tempo sluit goed aan bij de wensen van de groep.

An, sportvereniging
De training AF heeft me enorm op weg geholpen en was een stevige stimulans om bij mijn sportvereniging met meer dan 600 kinderen aan de slag te gaan met maatregelen voor preventie en bestrijding van kindermishandeling. De trainer was enthousiast, gedreven, professioneel met een open, plezierige benadering. Ik heb deze cursus als zeer waardevol en doeltreffend ervaren. Er was veel gelegenheid om in te gaan op praktijkvoorbeelden en er was een continue wisselwerking tussen de deelnemers en trainer.

  Inschrijfformulier

  Persoonsgegevens

  Organisatiegegevens

  Selecteer indien afwijkend factuuradres

  Factuurgegevens

  Hoe bent u bij Harten3 terecht gekomen

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Houd me op de hoogte van andere trainingen en activiteiten?

  captcha
  Voer aub de code hieronder in.

   Contactformulier


   Houd me op de hoogte van andere trainingen en activiteiten.

   captcha
   Voer aub de code hieronder in.

   LVAK


   Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud. Het belangrijke punt van het gebruik van Lorem Ipsum is dat het uit een min of meer normale verdeling van letters bestaat, in tegenstelling tot “Hier uw tekst, hier uw tekst” wat het tot min of meer leesbaar nederlands maakt. Veel desktop publishing pakketten en web pagina editors gebruiken tegenwoordig Lorem Ipsum als hun standaard model tekst, en een zoekopdracht naar “lorem ipsum” ontsluit veel websites die nog in aanbouw zijn. Verscheidene versies hebben zich ontwikkeld in de loop van de jaren, soms per ongeluk soms expres (ingevoegde humor en dergelijke).