HARTEN3
Training en Ontwikkeling

Van handelingsverlegenheid naar handelingsbereidheid en de rol van de aandachtsfunctionaris


april 3, 2020

Locatie: Rotterdam

Categorie Beroepskrachten

De gemeente Rotterdam organiseert op 3 maart 2020 een netwerkbijeenkomst voor aandachtsfunctionarissen (vol)

Harten3 is erbij met de workshop: ‘van handelingsverlegenheid naar handelingsbereidheid, de rol van de aandachtsfunctionaris‘:

Je kent het vast wel, als mens geraakt worden door de kwetsbaarheid van ouders of betrokkenen en hun wil om een goede ouder/mens te zijn. Tegelijkertijd maak je je zorgen over de signalen die je ziet en hoort. Welke professional herkent deze dilemma’s niet? Wat maakt dat je wel of niet handelt?

Twijfelen om te handelen, niet weten hoe te handelen of niet handelen in een bepaalde situatie, terwijl de situatie daar wel om vraagt dat noemen wij handelingsverlegenheid.

En wat zou het mooi zijn wanneer we van handelingsverlegenheid naar meer handelingsbereidheid kunnen gaan. Als aandachtsfunctionaris heb je hierin een belangrijk taak te doen. Tijdens deze workshop gaan we met elkaar hierover in gesprek, delen we wat werkt in jouw organisatie en krijg je tools/tips die je kan inzetten in de organisatie waarin je werkt.

 

  Inschrijfformulier

  Persoonsgegevens

  Organisatiegegevens

  Selecteer indien afwijkend factuuradres

  Factuurgegevens

  Hoe bent u bij Harten3 terecht gekomen

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Houd me op de hoogte van andere trainingen en activiteiten?

  captcha
  Voer aub de code hieronder in.

   Contactformulier


   Houd me op de hoogte van andere trainingen en activiteiten.

   captcha
   Voer aub de code hieronder in.

   LVAK


   Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud. Het belangrijke punt van het gebruik van Lorem Ipsum is dat het uit een min of meer normale verdeling van letters bestaat, in tegenstelling tot “Hier uw tekst, hier uw tekst” wat het tot min of meer leesbaar nederlands maakt. Veel desktop publishing pakketten en web pagina editors gebruiken tegenwoordig Lorem Ipsum als hun standaard model tekst, en een zoekopdracht naar “lorem ipsum” ontsluit veel websites die nog in aanbouw zijn. Verscheidene versies hebben zich ontwikkeld in de loop van de jaren, soms per ongeluk soms expres (ingevoegde humor en dergelijke).