HARTEN3
Training en Ontwikkeling

About


Harten3 is een samenwerkingsverband tussen 2 trainers/coaches/adviseurs.

Wij ondersteunen organisaties bij het invoeren en borgen van de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling, met als doel om zo vroeg mogelijk te handelen bij zorgen om een kind, ouder(e) zodat geweld kan worden voorkomen of gestopt.
Hiervoor trainen wij aandachtsfunctionarissen om de meldcode te kunnen implementeren en borgen binnen de organisatie en beroepskrachten om te willen, kunnen en durven signaleren en handelen.

Door onze krachten te bundelen hebben wij veel kennis en ervaring in huis van de verschillende werkvelden. Wij vormen samen een sterk, creatief en betrokken team. De samenwerking maakt het ook mogelijk om meerdere groepen tegelijk te trainen.

De trainers van Harten3 zijn door Hobéon (voor de LVAK) en de Trainersgroep Huiselijk Geweld (THG) gecertificeerde trainers.

  Inschrijfformulier

  Persoonsgegevens

  Organisatiegegevens

  Selecteer indien afwijkend factuuradres

  Factuurgegevens

  Hoe bent u bij Harten3 terecht gekomen

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Houd me op de hoogte van andere trainingen en activiteiten?

  captcha
  Voer aub de code hieronder in.

   Contactformulier


   Houd me op de hoogte van andere trainingen en activiteiten.

   captcha
   Voer aub de code hieronder in.

   LVAK


   Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud. Het belangrijke punt van het gebruik van Lorem Ipsum is dat het uit een min of meer normale verdeling van letters bestaat, in tegenstelling tot “Hier uw tekst, hier uw tekst” wat het tot min of meer leesbaar nederlands maakt. Veel desktop publishing pakketten en web pagina editors gebruiken tegenwoordig Lorem Ipsum als hun standaard model tekst, en een zoekopdracht naar “lorem ipsum” ontsluit veel websites die nog in aanbouw zijn. Verscheidene versies hebben zich ontwikkeld in de loop van de jaren, soms per ongeluk soms expres (ingevoegde humor en dergelijke).